Lava NET

Latischa Art Silk by Liptak Ana

Srbija, Francuska

Webshop/Izrada sajta

Autor brenda Latischa silk art je Liptak Ana koja se profesionalno bavi slikanjem na svili od 2016. godine.  Časove slikanja pohađala kod Victorije Tamaši Babić u slikarskom Ateljeu „Matisse“ u Novom Sadu.

Postoji više tehnika kojima se Ana Liptak služi da bi postigla željeni efekat, a to su akvarel tehnika, upotreba gute, kombinacije dodavanje soli i alkohola. Boje koje se koriste su visokog kvaliteta. Latischa silk art Vam daje garanciju da  koristi svilu visokog kvaliteta, nežnu i mekanu na dodir, sa visokim sjajem.

Motivi su raznovrsni ali poruka je ista, budite ljubav i širite istu i to je ta emocija koja je preneta na sami brend.

Latischa Art Silk by Liptak Ana – Oslikavanje svilenih marama i ešarpi

Svilene marame su oduvek bile deo stajlinga – odraz prefinjenosti i stila, one su prosto sinonim za diskretni luksuz. Obožavane možemo tako da kažemo. Svila kao tkanina koja je nežna a opet sa druge strane jaka, oslikana od strane Latischa daje Vam da budete originalne, posebne, drugačije. Svaki model je oslikan rukom autora iz sopstvene ideje.

Ručni rad je jedinstven, za nekog predstavlja luksuz, za nekog umetničko delo. Na Vama je da se odlučite za proizvod sa potpisom Latischa, a opet da ostanete originalni i u svom stilu.

džš

LavaNet

Započnimo projekat

LAVA NET

LavaNet