Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Mit tehetünk önökért (és magunkért)


SEO - Hogy észre vegye a világ

Ha tervben van hogy cégét egy magasabb szintre emelje és versenyképes legyen folyton fejlődő üzletében. Abban az esetben elengedhetetlen a marketingba való befektetés. Ebben a világban ahol az internet minden lépésnél elérhető és telefonjaink állandóan kéznél. A leg logikusabb döntés az internetes marketing.

És akkor lép színre az SEO. A webhely keresőmotorokra való optimalizálása generál nagyobb forgalmat. És ez bizonyítottan a leghatékonyabb ROI - return of investment.

Kazimir Malevich
Mark Rothko

Webhely
fejlesztés

Akár kezdő akár már haladó cégről van szó. Mindenki online akar lenni. Néhányuk számára sokkal fontosabb, hogy miként vannak jelen a virtuális világban, mint a valóságban. A hálózat nyert.

Meg szeretné mutatni az összes képességét és sikereit online? Ezután csak annyit kell tennünk, veszünk pár méretet, és tökéletesre szabjuk webhelyünket.

Webáruház
fejlesztés

Ez az üzlet napi 24 órában üzemel. Nem kell ablakokat tisztítania, nem kell napi több százszor köszönni... És ez sokkal olcsóbb, mint a hagyományos üzlet. És hallotta a tényt..? Egyre többen vásárolnak az online boltokban.

Miért rohannék át az üzletekbe ha egyszerűen csak rákattinthatok? Gondoljon ügyfeleire akik online szeretnek vásárolni. Ne feledje el őket sem, hisz rengetegen vannak.

Wassily Kandinsky
Robert Motherwell

Online
fizetési rendszerek

Már mindenki csinálja! Az ügyfelek online vagy hitelkártyával fizetnek. És tudod miért...?

Pl. Bárhol is vagyunk és akármi legyen is az amit el felejtettünk pillanatok alatt meg lehet oldani. Megrendeli és fizeti ki pl. Japánból és Pesten szállitják ki kedvesének. Adjuk meg az embereknek hogy mindig a legjobb lehetőség legyünk. Bárhol is legyenek.

Online hirdetés
(FB, Google...)

Ahhoz, hogy a potenciális ügyfelek észre tudják venni az Ön cégét a hálón. A megfelelő helyen kell magunkat reklámozni. Mi tudjuk hogyan kell.

A hagyományos reklám ebben a modern világban nem elegendő. A dobozon kívül kell gondolkodnunk és a siker elénk tárul.

Sam Francis
Joan Miro

Hosting-Domain
Karbantartás

Csak úgy mint a való világban. Itt is kell helyet biztositanunk ahol webhelyünk fizikailag létezik.

Domain (Webhelyünk címe) - Ez webhelyének egyedi neve. Legjobb ha ők ketten hasonlítanak.

Webhely karbantartás - Függetlenül attól hogy webhelye szerverünkön van vagy sem. Mindenképp segítünk abbon minden rendben működjön.

Video-Fotó
Élő közvetítés

Minden eszlköz rendelkezésünkre áll hogy üzletét a lehető leg minőségesebb képben mutassuk be a világnak.

Függetlenül hogy epp képeket készitünk vagy a dront használunk. Esetleg nagy felbontású videokat vagy animációkat. A szépség mindig az operatőr szemében van.

Barnett Newman
Jean Paul Riopelle

Hibajavítások és
karbantartás

Ezek a weboldalak élnek. És így, ők is időről időre lebetegednek és megfáznak.

Ezek azok a pillanatok amikor csapatunk egységes mentőcsapatként lép színre. És mint az igazi orvosok dolgoznak a problémán.