Lava NET

Fotograf Dejan Valek

Novi Sad

Izrada sajta

Fotograf prirode i portreta, Dejan Valek, je rođen 1983. godine u Novom Sadu, gde je i odrastao. Fascinaciju fotografijom, kao i mnogi fotografi, gaji još od detinjstva, kada je i dobio svoj prvi, tada analogni, fotoaparat. Tokom odrastanja je prolazio kroz razne faze fotografisanja, istražujući stilove i bruseći svoj senzibilitet pohađajući mnogobrojne kurseve i seminare. Međutim, u svakoj od njih je težio kvalitetu, kako tehničkom, tako i stvaralačkom.

Voli sve vrste fotografija, ali najviše uživa u fotografisanju ljudi i beleženju svih nijansi njihovih emocija.

Aktivni je član Fotografskog saveza Srbije, Fotografskog kluba Vojvodina, izlagač na Republičkim izložbama, zvanični fotograf Fashion Week Serbia, a spektar interesovanja sa mode, portreta i prirode proširio je i na primenjenu fotografiju.

Valekova vizija

Valekova vizija je da bude sinonim za fotografa koji stalno postavlja više standarde kako u oblasti fotografije i videografije, tako i u oblasti življenja i koji ne samo da uvodi  nove navike i trendove nego ih i predviđa i kreira. Da bude sinonim za fotografa koji posluje u dosluhu sa vremenom koje dolazi.

Video radovi

Video je najefektniji način komuniciranja kao i snimanje dronom i zato se DV trudi da stvori vrhunski sadržaj koji će vašu priču ispričati na najlepši način. Vrhunska oprema i dugogodišnje iskustvo kao i pristup klijentima je ono što ga čini jedinstvenim.

džš

LavaNet

Započnimo projekat

LAVA NET

LavaNet